aankoopkeuring

Een huis kopen is geen alledaagse bezigheid, het beoordelen van de bouwkundige staat ervan voor ons wel! Tijdens de uitgebreide visuele, bouwtechnische keuring wordt de woning nauwkeurig en onafhankelijk beoordeeld. Gebreken en achterstallig onderhoud worden vastgelegd in een gedetailleerd rapport welke is onderbouwd met een foto rapportage.
De rapportage geeft een helder beeld van de staat waarin de woning zich verkeerd. Verder brengen wij de kosten voor herstel en achterstallig onderhoud in kaart zodat u met de onderhandeling beslagen ten ijs kan komen.
Onze rapportages worden opgesteld volgens de NHG richtlijnen en worden daarmee door alle financierende instanties geaccepteerd.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op:
T: 085 876 95 26
E: info@deverbouwwinkel.nl

Informatie aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan over deze tool

Gedetailleerd keuringsrapport

Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)

Wij lopen samen met u door de woning

Uitgebreide technische keuring van de woning

Bouwkundige gebreken worden in kaart gebracht

Gedetailleerd keuringsrapport met foto rapportage

De kosten van een aankoopkeuring:

Woning van 100 t/m 160m2 €399,00 incl. BTW
Woning van 160 t/m 300m2 €499,00 incl. BTW
overig op aanvraag

De aankoopkeuring van De Verbouwwinkel biedt onze klanten die een woning willen kopen het voordeel dat het gehele kostenplaatje voor de koop van de woning, onderhoud en woonwensen in één keer inzichtelijk is nog voordat de klant zijn handtekening onder een koopakte heeft gezet. Om een voorbeeld te noemen: bij een klant bleek dat na keuring dat het dak van de woning in slechte staat verkeerde. Daarnaast wilde hij graag een uitbouw op het dak. De aankoopkeuring bood hem in één oogopslag een “kostenraming” van de restauratiekosten en de kosten voor zijn uitbouw.

Makelaar in Den Haag

Samen met Bart van der Kruk van de verbouwwinkel ben ik door de woning gelopen en gelukkig waren er weinig gebreken. Hij heeft nog wel geadviseerd bij mijn verbouwplannen en de kosten die daarbij komen kijken op een rijtje gezet. Dank daarvoor.

Fam. WelzenParticulier in Amstelveen
aankoopkeuring
Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply