mjop

Het meerjarenonderhoudsplan wordt gezien als de tool om te komen tot beheersing van de onderhoudskosten van gebouwen. Omdat de planning inzicht geeft in de kosten op korte en lange termijn kunt u hierdoor het te voeren onderhoudsbeleid op de toekomstige onderhoudskosten afstemmen.

Meerjarenonderhoudsplannen voor de korte en langere termijn zijn bij de meeste vastgoedbeheerders al gemeengoed geworden. Als in een jaar de onderhoudskosten erg hoog zullen uitvallen, door bijvoorbeeld het vervangen van de complete dakbedekking kan men hiervoor vroegtijdig een budget voor vrijmaken of reserveren, of kan men overige onderhoudswerkzaamheden aanpassen of verschuiven. Zo is het mogelijk om een gespreid onderhoudsbeleid te voeren waar men niet meer voor onverwacht hoge uitgaven komt te staan.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op:
T: 085 876 95 26
E: info@deverbouwwinkel.nl

Informatie aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan over deze tool

Wat krijgt u bij een meerjarenonderhoudsplan:

Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)

Advies hoe efficient onderhoud te plegen

Inzicht in de huidige bouwkundige staat

Bouwkundige gebreken worden in kaart gebracht

Uitgebreide foto rapportage met beschrijving gebreken

Inzicht in te plegen onderhoud de komende jaren

Inzicht in te reserveren middelen voor onderhoud

De kosten van een Meerjarenonderhoudsplan

Woning van 100 t/m 160m2 € 399,00 incl. BTW
Woning van 160 t/m 300m2 € 499,00 incl. BTW
VVE’s op aanvraag

Ik was op zoek naar inzicht in de kosten die het onderhoud van mijn woning zouden zijn in de komende jaren zodat ik hier op tijd voldoende geld voor op zij kan zetten. Het rapport dat door de Verbouwwinkel is opgesteld was duidelijk en zeer uitgebreid. Ik weet nu precies wat ik de komende 10 jaar kan verwachten aan onderhoud en welke kosten hiermee gemoeid zijn.

Fam. KromjonghParticulier in Wassenaar

Als voorzitter van de VVE van onze flat wilden we graag inzicht krijgen in de kosten van het onderhoud van het gebouw. De verbouwwinkel heeft hiervoor een MOP opgesteld. We hebben het contact met de verbouwwinkel als zeer prettig ervaren en het rapport is voor ons zeker bruikbaar!

VVE in Den Haag

mjo

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply