‘Een gedegen vergunning aanvraag en de juiste aannemer voor uw dakopbouw’

Waar moet u op letten bij een dakopbouw?

Een nieuwe dakopbouw constructie moet goed gedragen worden door de onderliggende bebouwing. Als de constructie berekeningen en bouw tekeningen hiervoor niet goed zijn uitgevoerd, krijgt u schade aan uw woning. De expertise hiervoor heeft een aannemer niet altijd in huis.

Ook heeft u voor het plaatsen van een dakopbouw altijd een vergunning nodig. De Welstandscommissie kijkt hierbij of het materiaal overeenkomt met dat van de bestaande bebouwing. Is dat niet het geval? Dan is de kans groot dat de vergunning aanvraag voor uw opbouw wordt afgewezen.

Wat levert bouwadvies dakopbouw op?

Geen financiële valkuilen

Geen onverwachte meerwerken

Geen vertraging in de uitvoering

Geen stress en discussie met uw aannemer

Geen teleurstelling over het eindresultaat

Hoe kunnen wij u helpen?

Zonder vergunning kunt u geen dakopbouw realiseren. Met onze tools zorgt u ervoor dat de technische stukken voor uw vergunning in orde zijn. Denk aan de bouwtekeningen en constructie berekeningen voor uw dakopbouw. Ook bekijken we wat er mogelijk is binnen het bestemmingsplan, en onderbouwen uw gewenste materiaalgebruik. Zo heeft de aanvraag voor uw opbouw de meeste kans van slagen. Het indienen van de vergunning aanvraag voor uw dakopbouw, kost u niks. Dat doen wij gratis.

Niet elk aannemer is geschikt voor het uitvoeren van uw dakopbouw. Door onze jarenlange ervaring selecteren wij voor u de specialist, die de klus volgens uw wensen en binnen uw budget klaart. Met onze tools kunt u de verschillende bouw offertes vergelijken. Ook begeleiden we desgewenst de uitvoering.

Wat kost een dakopbouw? Bereken het met advies op maat.

Een greep uit onze tools

vergunning aanvraagVergunningsaanvraag
Wilt u gaan bouwen of verbouwen dan moet u in veel gevallen een omgevingsvergunning aanvragen, dit verzorgen wij met de vergunningsaanvrager.

bouwbegeleiderBouwbegeleider
Met behulp van de bouwbegeleider kunt u eenvoudig hulp inroepen voor het begeleiden en/of ondersteuning van de uitvoering van uw verbouw of onderhoudsproject ook als u zelf al aan de slag bent gegaan met Polen!

Volledig overzicht bekijken

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden of naar ons bedrijf?

Neem contact op
Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513