‘Wij denken in detail met u mee voor uw nieuwe badkamer of uw keuken’

Waar moet u op letten bij een nieuwe badkamer of keuken?

Bij het plaatsen van een nieuwe keuken of nieuwe badkamer komen alle disciplines in een kleine ruimte samen. Die van de timmerman, de loodgieter, de tegelzetter, de stukadoor en de elektricien. Iedereen doet alleen wat er van hem gevraagd wordt en denkt niet verder met u mee. De problemen of extra kosten die er tijdens de uitvoering bij komen kijken, komen bovenop de bestaande offertes. En daar had u niet op gerekend.

Wat levert bouwadvies badkamer/keuken op?

Geen financiële valkuilen

Geen onverwachte meerwerken

Geen vertraging in de uitvoering

Geen stress en discussie met uw aannemer

Geen teleurstelling over het eindresultaat

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij weten wat er allemaal mogelijk is bij het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer. En wij denken tot in detail met uw wensen mee en geven u advies. Zo kunt u de nieuwe badkamer of nieuwe keuken zo efficiënt en goedkoop mogelijk indelen.

Heeft u in de nieuwe badkamer bijvoorbeeld gedacht aan de dimbaarheid van het licht, elektrische vloerverwarming, schakelaars en handdoekradiatoren? Of bij de nieuwe keuken aan hoe u de afzuigkap wegwerkt en waar de stopcontacten en schakelaars moeten komen? Met dit plan kan de aannemer de disciplines optimaal op elkaar afstemmen. En krijgt u een reëel kostenplaatje voor de nieuwe keuken of badkamer, zonder verrassingen achteraf.

Als u de tool werkomschrijving gebruikt, kunt u de offertes makkelijker vergelijken. Of u kunt de offerte vergelijking aan ons overlaten.

Wat kost een nieuwe badkamer of keuken? Bereken het met advies op maat.

Een greep uit onze tools

constructie berekeningConstructie berekening
Wanneer u gaat bouwen of verbouwen is het van belang dat uw bouwwerk constructief in orde blijft en voldoet aan de huidige wet- en regelgeving.

bouwbegeleiderBouwbegeleider
De offerte aanvrager zorgt ervoor dat u op een éénduidige wijze uw offerte aanvraag kunt neerleggen bij meerdere aannemers.

Volledig overzicht bekijken

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden of naar ons bedrijf?

Neem contact op
Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513