‘Een aannemer verzorgt de realisatie. De kosten voor het voortraject van een aanbouw zijn daarin niet begroot’

Waar moet u op letten bij een aanbouw?

Niet elke aannemer kan het aanbouwen van een erker, woning of bijkeuken goed uitvoeren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de aannemer selecteren die de klus naar uw wens en binnen uw budget klaart. We vergelijken offertes en begeleiden desgewenst de uitvoering. Ook staan we u bij in het voortraject. Met onze tools weet u welke constructie er nodig is voor een degelijke aanbouw aan uw huis. Ook verzorgt u hiermee de benodigde tekeningen.
Wel of geen vergunning nodig voor uw aanbouw? Wij zoeken dat voor u uit, zorgen voor de benodigde technische stukken en onderbouwen uw wensen voor materiaalkeuze. De vergunningsaanvraag voor de aanbouw zelf dienen wij gratis voor u in.

Wat levert bouwadvies aanbouw op?

Geen financiële valkuilen

Geen onverwachte meerwerken

Geen vertraging in de uitvoering

Geen stress en discussie met uw aannemer

Geen teleurstelling over het eindresultaat

Hoe kunnen wij u helpen?

Niet elk aannemer kan het aanbouwen van een erker, woning of bijkeuken goed uitvoeren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de aannemer selecteren, die de klus naar uw wens en binnen uw budget klaart. We vergelijken offertes en begeleiden desgewenst de uitvoering. Ook staan we u bij in het voortraject. Met onze tools berekent u welke constructie berekeningen er nodig zijn voor een degelijke aanbouw aan huis. Ook verzorgt u hiermee de benodigde werktekeningen.

Wel of geen vergunning nodig voor uw aanbouw? Wij zoeken dat voor u uit, zorgen voor de benodigde technische stukken en onderbouwen uw wensen voor materiaalkeuze. De vergunning aanvraag voor de aanbouw zelf dienen wij gratis voor u in.

Wat kost een aanbouw? U berekent het met advies op maat.

Een greep uit onze tools

advies op maat bouwAdvies op maat
Heeft u ander of omvangrijker advies nodig die niet in onze tools zijn voorzien? Vraagt u dan hier vrijblijvend een offerte voor maatwerk advies aan en u ontvangt binnen 5 werkdagen een duidelijke offerte.

Offerte vergelijkenOfferte vergelijking
De offerte vergelijker is een eenvoudige tool waarbij maximaal 3 offertes van bedrijven welke u heeft aangevraagd voor uw verbouw en of onderhoudswerkzaamheden worden vergeleken.

Volledig overzicht bekijken

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden of naar ons bedrijf?

Neem contact op
Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513