De offerte vergelijker is een eenvoudige tool waarbij offertes welke u heeft aangevraagd voor uw verbouw en/of onderhoudswerkzaamheden worden vergeleken.

De ervaring leert dat deze nog al kunnen verschillen en dat hier soms valkuilen inzitten die u niet zo snel ziet. De totaal bedragen in de offertes schelen vaak enorm terwijl u van mening bent dit op de zelfde duidelijke wijze bij meerdere partijen te hebben aangevraagd.

De verbouwwinkel zorgt ervoor dat de offertes vergelijkbaar worden, op uw wensen worden afgestemd en dat financiële valkuilen inzichtelijk worden. Nadat wij uw offertes hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag om een duidelijke analyse en rapportage op te stellen.

Aan de hand van de uitslag van de offerte vergelijker kunt u met een gerust hart uw opdracht uitzetten zonder tijdens de uitvoering onaangenaam verrast te worden door hoge onvoorziene kosten en of meerwerken.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op:
T: 085 876 95 26
E: info@deverbouwwinkel.nl

Informatie aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan over deze tool

Een offerte vergelijking, dat is handig!

Direct uw offertes door ons laten beoordelen

Wij toetsen de offertes op de compleetheid

Wij toetsen de offertes op valkuilen

Wij toetsen de offertes op kwaliteit

Wij toetsen uw aannemer op kredietwaardigheid

De kosten van een offerte vergelijking:

€ 199,00 incl. btw

Ik had zelf 3 offertes aangevraagd bij aannemers voor mijn aanbouw. Hier zat echter veel verschil in prijs waardoor ik het niet helemaal vertrouwde. Door het advies van de verbouwwinkel werd het mij duidelijk dat er inderdaad flink wat miste in de offerte van de goedkoopste dus ik ben blij dat ik daar niet voor heb gekozen. Bedankt voor jullie advies!

Fam. BeaujeanParticulier in Den Haag

Ik had voor een dakopbouw een aantal offertes opgevraagd welke door de verbouwwinkel zijn vergeleken. Het bleek dat mijn wensen toch niet helemaal goed waren begrepen door de aannemers, dus ik ben blij dat ik deze check heb laten uitvoeren! Het tekenwerk heb ik ook laten doen door de Verbouwwinkel, ik was erg tevreden met de samenwerking.

Fam. BoekholtParticulier in Den Haag
offerte vergelijking
Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513