‘Met een meerjaren onderhoudsplan of onderhoud scan weet u waar u aan toe bent’

Waar moet u op letten bij onderhoud aan uw woning?

Om uw huis in topconditie houden heeft uw woning van tijd tot tijd onderhoud nodig. Dit betekent dus dat u kosten moet maken. Dit onderhoud varieert van klein tot groot. Denk aan het onderhouden van uw vloeren, het schilderen van houtwerk, het onderhouden van gevel en kozijnen tot het vernieuwen van het dak. Uitgaven voor groot onderhoud betekenen vaak een aanslag op uw portemonnee. Met slim en planmatig onderhoud beperkt u deze kosten aanzienlijk.

Wat levert bouwadvies onderhoud op?

Geen financiële valkuilen

Geen onverwachte meerwerken

Geen vertraging in de uitvoering

Geen stress en discussie met uw aannemer

Geen teleurstelling over het eindresultaat

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij brengen in kaart wat voor onderhoud en bijbehorende kosten u de komende jaren te wachten staan. Dat kan met een aankoopkeuring als wilt weten welk onderhoud benodigd is voor uw nieuwe woning. Maar ook met een meerjaren onderhoudsplan. Deze laatste geeft u inzicht in de onderhoud kosten van uw woning voor de komende 15 a 20 jaar. Zo kunt u op tijd reserveringen doen. Liever een goedkopere variant hiervan? Kies dan voor de onderhoud scan. Aan de hand van een checklist waarderen we het onderhoud per onderdeel met een cijfer. Deze quickscan kunt u ook toepassen op de mate van veiligheid en gezondheid van uw woning.

Waar mogelijk, bundelen we de kosten van het benodigde onderhoud. Als uw huis toe is aan een schilderbeurt, plannen we tegelijk het dak- of gevelonderhoud. Zo heeft u maar één keer de kosten voor een steiger.

Een greep uit onze tools

aankoopkeuringAankoopkeuring
De rapportage geeft een helder beeld van de staat waarin de woning zich verkeert. Verder brengen wij de kosten voor herstel en achterstallig onderhoud in kaart zodat u met de onderhandeling beslagen ten ijs kan komen.

mjopMeerjarenonderhoudsplan
Het meerjarenonderhoudsplan wordt gezien als de tool om te komen tot beheersing van de onderhoudskosten, omdat de planning inzicht geeft in de kosten op korte en lange termijn.

Volledig overzicht bekijken

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden of naar ons bedrijf?

Neem contact op
Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513