‘Met een gerust hart wachten tot uw droomhuis er staat’

Waar moet u op letten bij nieuwbouw?

Als u een nieuwbouw woning wilt laten bouwen op een kavel, is het belangrijk de meest geschikte aannemer te vinden. U zit immers de komende maanden aan elkaar vast. In deze aanbesteding zitten behoorlijk wat valkuilen. Bijna iedere aannemer wil zo’n klus maar al te graag hebben. U krijgt de meest interessante offertes te zien. De begrotingen zijn echter zo complex, dat deze voor een leek niet te volgen zijn. En 9 van de 10 keer bent u uiteindelijk vele malen duurder uit, dan wat er op de prijsopgaaf stond.

Wat levert bouwadvies nieuwbouw op?

Geen financiƫle valkuilen

Geen onverwachte meerwerken

Geen vertraging in de uitvoering

Geen stress en discussie met uw aannemer

Geen teleurstelling over het eindresultaat

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij helpen u van A tot Z bij het bouwen van een woning. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Van de vergunning aanvraag, het ontwerp van de nieuwbouw woning, de technische uitwerking, de aanbestedingsprocedure tot de oplevering. We maken de technische stukken klaar voor de verschillende vergunning aanvragen. Dit gebeurt in een schaal van 1 op 100. Voor de werktekeningen gebruiken we schaal 1 op 50. Zo heeft de uitvoerder een goed zicht op wat er moet gebeuren voor de nieuwbouw woning.

Ook gaan we voor u op zoek naar de juiste aannemer, die past bij de bouw en het ontwerp wat u wenst. Moet uw nieuwbouw woning bijvoorbeeld meer traditioneel worden of juist high tech? Wij vinden de juiste partijen voor u. Ook vergelijken wij de offertes voor uw woning, of de normeringen kloppen en er niks mist. Zo kunt u met een gerust hart wachten tot uw droomhuis op uw kavel staat.
Wilt u meer inzicht in de kosten van een nieuwbouw woning? Ook daar kunnen wij u mee helpen.

Een greep uit onze tools

constructie berekeningConstructie berekening
Tool waarbij wij advies geven over de mogelijkheden en een inschatting geven van de financiƫle consequenties.

bouwtekenaarBouwtekenaar
Wanneer u wilt gaan bouwen of verbouwen zijn bouwtekening noodzakelijk voor zowel de voorbereiding als de uitvoering van het te realiseren bouw of verbouwplan.

Volledig overzicht bekijken

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden of naar ons bedrijf?

Neem contact op
Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513