‘Verbouw uw huis efficiënt binnen uw budget’

Waar moet u op letten bij een verbouwing?

Een verbouwing in een huis is het moment om de algehele staat eens goed te bekijken. Van het een komt namelijk altijd het ander. Dacht u bij de verbouwing alleen het plafond te vernieuwen? Ineens blijkt de bedrading erachter aan vervanging toe. Gevolg: onvoorziene kosten. Wilt u alleen zonnepanelen laten plaatsen? Bij de uitvoering blijkt het dak versleten en moet het ook vernieuwd worden. Wilt u alleen de vloer vervangen? Bij de verbouwing blijkt er asbest in de vloer te zitten, of is de isolatie of brandveiligheid niet in orde.
Bij een verbouwing begroot een aannemer alleen wat u van hem vraagt. Weet u echter van te voren wat er moet gebeuren? Dan kan hij u ook beter helpen. Zo heeft u achteraf geen financiële tegenvallers.

Wat levert bouwadvies verbouwing op?

Geen financiële valkuilen

Geen onverwachte meerwerken

Geen vertraging in de uitvoering

Geen stress en discussie met uw aannemer

Geen teleurstelling over het eindresultaat

Hoe kunnen wij u helpen?

Met onze tools of een advies op maat bereidt u zich bij een verbouwing voor op het onvoorziene. Zo komt u goed beslagen ten ijs bij de aannemer. En belangrijker: beperkt u de kosten voor uw verbouwing. Wij denken onafhankelijk met u mee. En kijken daarbij naar wat het beste bij uw situatie past.

Oftewel: hoe verbouwt u uw woning zo efficiënt mogelijk binnen een bepaald budget? Wat zijn de valkuilen bij een verbouwing? Welke vergunningen en offertes heeft u nodig? En hoe is het gesteld met datgene wat u niet ziet? Desgewenst bekijken we de brandveiligheid, inbraakveiligheid, isolatie- en gezondheidsnormen. Zo kunt u weer jaren vooruit.

Wat kost een verbouwing? Bereken het met advies op maat.

Een greep uit onze tools

constructie berekeningConstructie berekening
Wij maken met u een afspraak op locatie om uw wensen te bespreken en adviseren u over de mogelijkheden en geven u daarbij een inschatting van de financiële consequenties.

werkomschrijvingWerkomschrijving
Voorkom onnodige meerkosten tijdens de bouw of zelfs geschillen met uw aannemer door vooraf aan de offerte aanvraag uw wensen zo duidelijk mogelijk op papier te zetten.

Volledig overzicht bekijken

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden of naar ons bedrijf?

Neem contact op
Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513