Advies op maat voor uw bouwplannen

Heeft u ander of omvangrijker advies nodig voor bijvoorbeeld uw verbouwing of aanbouw? Vraagt u dan vrijblijvend een offerte voor maatwerk advies aan en u ontvangt binnen 5 werkdagen een duidelijke offerte. Wij kunnen u tijdens het proces om aanvullende gegevens vragen om u beter van dienst te zijn en een scherpere offerte aan te bieden.

nb. Wanneer wij u om aanvullende gegevens vragen zou het in enkele gevallen kunnen voorkomen dat wij de termijn van 5 werkdagen net niet kunnen nastreven.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op:
T: 085 876 95 26
E: info@deverbouwwinkel.nl

Informatie aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan over deze tool

Advies op maat: vrijblijvende offerte

Bouwkundig advies op maat

24/7 online offerte aanvragen

Binnen 5 dagen uw offerte in huis

Offerte aanvraag is gratis

Offerte is geheel vrijblijvend

Bouwadvies kosten:

Op aanvraag

Onze woning is omgebouwd van een kantoor naar een woonruimte. De Verbouwwinkel heeft ons goed geholpen met de bouwbegeleiding en het contact met de gemeente. Ze hebben hier overduidelijk veel ervaring mee en er voor gezorgd dat het hele proces vlot verliep.

Fam. NuboerParticulier in Den Haag

Ik heb de samenwerking met de Verbouwwinkel als zeer goed ervaren. Zowel tijdens de voorbereiding als tijden de bouw zelf. Jullie hebben ons veel zorgen uit handen genomen waardoor wij zelf de tijd hadden voor de leuke dingen zoals het uitzoeken van kleuren en inrichting!

Fam. de GraaffParticulier Rijswijk
advies op maat
Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply