mjop

Het meerjarenonderhoudsplan wordt gezien als de tool om te komen tot beheersing van de onderhoudskosten van gebouwen. Omdat de planning inzicht geeft in de kosten op korte en lange termijn kunt u hierdoor het te voeren onderhoudsbeleid op de toekomstige onderhoudskosten afstemmen.

Meerjarenonderhoudsplannen voor de korte en langere termijn zijn bij de meeste vastgoedbeheerders al gemeengoed geworden. Als in een jaar de onderhoudskosten erg hoog zullen uitvallen, door bijvoorbeeld het vervangen van de complete dakbedekking kan men hiervoor vroegtijdig een budget voor vrijmaken of reserveren, of kan men overige onderhoudswerkzaamheden aanpassen of verschuiven. Zo is het mogelijk om een gespreid onderhoudsbeleid te voeren waar men niet meer voor onverwacht hoge uitgaven komt te staan.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op:
T: 085 876 95 26
E: info@deverbouwwinkel.nl

Informatie aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan over deze tool

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wat krijgt u bij een meerjarenonderhoudsplan:

  Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)

  Advies hoe efficient onderhoud te plegen

  Inzicht in de huidige bouwkundige staat

  Bouwkundige gebreken worden in kaart gebracht

  Uitgebreide foto rapportage met beschrijving gebreken

  Inzicht in te plegen onderhoud de komende jaren

  Inzicht in te reserveren middelen voor onderhoud

  De kosten van een Meerjarenonderhoudsplan

  Benieuwd naar de kosten van een Meerjarenonderhoudsplan?
  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Ik was op zoek naar inzicht in de kosten die het onderhoud van mijn woning zouden zijn in de komende jaren zodat ik hier op tijd voldoende geld voor op zij kan zetten. Het rapport dat door de Verbouwwinkel is opgesteld was duidelijk en zeer uitgebreid. Ik weet nu precies wat ik de komende 10 jaar kan verwachten aan onderhoud en welke kosten hiermee gemoeid zijn.

  Fam. KromjonghParticulier in Wassenaar

  Als voorzitter van de VVE van onze flat wilden we graag inzicht krijgen in de kosten van het onderhoud van het gebouw. De verbouwwinkel heeft hiervoor een MOP opgesteld. We hebben het contact met de verbouwwinkel als zeer prettig ervaren en het rapport is voor ons zeker bruikbaar!

  VVE in Den Haag

  mjo

  Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

  Leave a Reply