Nieuwbouwwoning

Een nieuwbouwwoning bouw je niet zomaar en dat doe je in de meeste gevallen ook maar één keer in je leven. Je wilt dit daarom gelijk goed doen. Graag helpen wij u al vanaf het eerste idee met het ontwikkelen van uw plan. Door onze kennis en ervaring in zowel de voorbereiding als de uitvoering kunnen wij u op alle vlakken adviseren en ervoor zorgen dat uw wensen ook daadwerkelijk worden gerealiseerd zoals u dat voor ogen heeft. Het is uw droomhuis en wij zorgen dat deze binnen budget en planning wordt opgeleverd.

Met de uitvoerings tool nieuwbouwwoning realiseren wij uw nieuwe woning volgens uw wensen zonder verrassingen tijdens de bouw. Openheid van zaken vinden wij hierin essentieel en we zullen dan ook altijd helder communiceren wat we in onze vrijblijvende prijsopgave hebben opgenomen. Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op:
T: 085 876 95 26
E: info@deverbouwwinkel.nl

Informatie aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan over deze tool

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wat krijgt u bij een nieuwbouwwoning

  • Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)
  • Een betrouwbare aannemer met oog voor kwaliteit en planning
  • Wij denken mee met praktische oplossingen en alternatieven
  • Geen verrassingen tijdens de bouw
  • Altijd één helder aanspreekpunt
  • Een complete nieuwbouwwoning, volgens uw wensen
  • Ook het benodigde ontwerp, tekenwerk en de constructieve berekeningen kunnen wij voor u opstellen

  De kosten van een nieuwbouwwoning

  Benieuwd naar de kosten van deze uitvoerings tool?
  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Ik was op zoek naar inzicht in de kosten die het onderhoud van mijn woning zouden zijn in de komende jaren zodat ik hier op tijd voldoende geld voor op zij kan zetten. Het rapport dat door de Verbouwwinkel is opgesteld was duidelijk en zeer uitgebreid. Ik weet nu precies wat ik de komende 10 jaar kan verwachten aan onderhoud en welke kosten hiermee gemoeid zijn.

  Fam. KromjonghParticulier in Wassenaar

  Als voorzitter van de VVE van onze flat wilden we graag inzicht krijgen in de kosten van het onderhoud van het gebouw. De verbouwwinkel heeft hiervoor een MOP opgesteld. We hebben het contact met de verbouwwinkel als zeer prettig ervaren en het rapport is voor ons zeker bruikbaar!

  VVE in Den Haag

  Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

  Leave a Reply