Haal de specialist online in huis

U wilt gaan verbouwen of bouwen maar waar moet u beginnen? Of u bent al aan het verbouwen en loopt ergens tegen aan waar u geen raad mee weet……hoe dan verder?
Met online bouwadvies kunt u direct de specialist in huis halen zonder dat hij daadwerkelijk naast u staat. Met deze tool komt u in contact met de specialist door middel van videobellen over een beveiligde verbinding van het internet, via de computer tablet of telefoon.

Als u zich aan heeft gemeld nemen wij direct telefonisch contact met u op om een tijdstip van video bellen af te stemmen. Hierna krijgt u van ons een link toegestuurd per email met een afgesproken tijd voor het gesprek, via deze link krijgt u toegang tot de verbinding met onze bouwadviseur.

Op deze manier heeft u snel het advies waarnaar u opzoek bent en vallen de kosten mee doordat de adviseur niet naar u toe hoeft te komen. Mocht tijdens het gesprek toch duidelijk worden dat de adviseur ter plaatse moet komen kan dit altijd worden afgesproken.

Informatie aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan over deze tool

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik had enkele vragen over mijn nieuwe badkamer die door de bouwmarkt niet konden worden beantwoord. Ik heb hierom online advies gevraagd bij de Verbouwwinkel en dit werkte erg makkelijk. Ze hadden een paar goede tips waardoor ik nu goed voorbereid aan de slag kan met mijn nieuwe badkamer.

  Fam. JansenParticulier in Den Haag

  “Mooi systeem! Werkte erg soepel en ik was snel geholpen met mijn vragen.”

  Fam. van der WijkParticulier in Den Haag
  online bouwadvies
  Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513