onderhoud scan

Met het bezit van een woning komt ook direct het onderhoud om de hoek kijken. De Verbouwwinkel helpt u met de Onderhoud Scan om het onderhoud in kaart te brengen. In welke staat verkeert het nu en wat zijn de risico’s van grote gebreken? Wij keuren zowel het exterieur als interieur en kijken direct naar eventuele risico’s op het gebied van veiligheid en gezondheid.

Voor de Onderhoud Scan hebben we een eigen applicatie ontwikkeld. Deze wordt tijdens de opname op locatie door onze bouwkundige inspecteurs gebruikt tijdens hun rondgang door de woning. Hierdoor ontvangt u na zijn opname en overleg met u bij vertrek direct een uitgebreide rapportage per email. De mogelijkheid bestaat om eventuele opmerking later op afstand door te voeren en de rapportage aan te passen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op:
T: 085 876 95 26
E: info@deverbouwwinkel.nl

Informatie aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan over deze tool

Onderhoud Scan van uw woning uitvoeren? Wij helpen u van A tot Z!

Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)

Wij lopen samen met u door de woning

Uitgebreide opname van de staat van onderhoud

Grote onderhoudsgebreken worden uitgelicht

Bij vertrek gedetailleerd keuringsrapport met foto rapportage

De kosten van een Onderhoud Scan:

€ 99,00 incl. btw

Ik was benieuwd hoe het met het onderhoud van mijn woning was gesteld en heb door de Verbouwwinkel een onderhoudsscan laten uitvoeren. De inspecteur die bij mij langs kwam had er duidelijk verstand van en heeft mij van helder advies voorzien.

Fam. PluggeParticulier in Den Haag

Mijn dak lekte al een tijdje en ik wilde weten wat het risico hiervan was. De onderhoudsscan van de verbouwwinkel maakte mij duidelijk dat het toch echt nodig was om actie te ondernemen dus deze zomer laat ik het dak geheel repareren. Bedankt voor jullie heldere advies.

Fam. SotoParticulier Rotterdam
onderhoud scan
Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply