Omgevingsvergunning aanvragen

Als u wilt gaan bouwen of verbouwen dan moet u in veel gevallen een omgevingsvergunning aanvragen. Dit kunnen wij voor u verzorgen met de vergunningsaanvrager.

Binnen een omgevingsvergunning kunnen verschillende vergunningen aangevraagd worden. Zoals de bekende bouwvergunning, maar ook de aanlegvergunning, bestemmingsplan ontheffing, gebruiksvergunning, inritvergunning, milieuvergunning, monumentenvergunning, reclamevergunning, sloopvergunning, etc.

Wij inventariseren welke vergunning noodzakelijk is en verzorgen de complete aanvraag, inclusief benodigde stukken zoals tekeningen, berekeningen, fotorapportages, etc., welke daarvoor noodzakelijk zijn. Wij voeren overleg met de gemeentelijke instanties en passen als de gemeente hierom vraagt de stukken éénmalig aan.

De constructieve gegevens kunnen tegen meerkosten voor u worden uitgewerkt, zie hiervoor de tool constructie berekening.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op:
T: 085 876 95 26
E: info@deverbouwwinkel.nl

Informatie aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan over deze tool

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Omgevingsvergunning nodig? Wij helpen u van A tot Z!

  Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)

  Wij verdiepen ons in de verordeningen van de Gemeente

  Wij plegen vooroverleg met de Gemeente

  Tekenwerk voor de vergunningsaanvraag

  Vergunningsaanvraag bij de Gemeente

  Overleg met de instanties

  Correctie voor aanpassen stukken

  De kosten voor een omgevingsvergunning:

  Benieuwd naar de kosten van een omgevingsvergunning?
  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Via Google zijn we bij De Verbouwwinkel gekomen en hebben direct de tool online besteld en binnen de afgesproken tijd hadden we hem in huis. Na nog een paar aanvullende wensen van de Gemeente die De Verbouwwinkel zonder meerkosten heeft verwerkt kregen wij de bouwvergunning in huis.

  Fam. BosParticulier in Hoorn

  Voor geschikt maken van mijn ontwerp voor een vergunningsaanvraag heb ik de verbouwwinkel benaderd. Jullie waren erg snel en hadden zeker kennis van zaken. Leuk ook dat jullie met me mee dachten naar goede oplossingen, bedankt voor de samenwerking!

  Architect uit Den Haag
  Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

  Leave a Reply