bouwtekenaar

Wanneer u wilt gaan bouwen of verbouwen zijn bouwtekening noodzakelijk voor zowel de voorbereiding als de uitvoering van het te realiseren bouw- of verbouwplan. Tijdens het uitwerken van het eerste idee zijn tekeningen dé manier om dit inzichtelijk en concreet te maken. Ook kunnen deze tekeningen gebruikt worden bij het aanvragen van offertes bij aannemers. De offertes die je van aannemers zal ontvangen zijn hierdoor gebaseerd op dezelfde basis wat ervoor zorgt dat de prijzen beter te vergelijken zijn.

Bouwtekeningen zijn daarnaast noodzakelijk bij een vergunningsaanvraag en voor correcte uitvoering op de werkvloer. Als de aannemer weet wat u van hem verwacht voorkomt dit onverwachte meerwerken.
Bij de verbouwwinkel werken bouwkundige tekenaars met een architectonische achtergrond die in staat zijn om vanaf het begin met u mee te denken en uw wensen te vertalen in duidelijke tekeningen.

Informatie aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan over deze tool

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wat levert het mij op?

  Uw schetsontwerp vertalen naar bouwkundige tekeningen

  Tekenwerk voor vergunningsaanvraag

  Maatvoeringstekening voor uw aannemer

  Detail tekeningen voor de gewenste afwerking

  Wat kost het?

  € 78,65 per uur incl.btw

  Ik heb een vergunningsvrije aanbouw achter mijn woning laten maken. Omdat ik zelf wel bouwkundige kennis mis heb ik mijn plan eerst laten uitwerken door de Verbouwwinkel. Ze hebben ook meegedacht met het eindresultaat, het plan is er zeker mooier op geworden! Ook voor de aannemers waren de tekeningen goed bruikbaar. Ik zou jullie zeker aanraden!

  Fam. DekkerParticulier in Den Haag

  Ik maak mijn ontwerpen altijd schetsmatig. Dit is voor een aannemer niet altijd voldoende, dus heb ik hiervoor de hulp van de verbouwwinkel ingeschakeld. Het tekenwerk was snel gereed en zeker van ruim voldoende kwaliteit. Bedankt hiervoor!

  Interieurontwerper in Utrecht
  Bouwtekenaar
  Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

  Leave a Reply