De Verbouwwinkel: een complete doorbraak, volgens uw wensen

By 16 november 2018Direct Zaken, Wonen

De Verbouwwinkel doorbraak
Met een relatief kleine ingreep kan je met een doorbraak een totaal andere ruimte creëren. De doorbraak die wij het meeste zien is een doorbraak tussen de keuken en de woonkamer. Waar deze functies voorheen vaak van elkaar gescheiden werden is de keuken tegenwoordig veel meer een onderdeel van het woongedeelte en is het vaak de wens om deze ruimtes met elkaar in verbinding te brengen door het wegbreken van de scheidende wand.

Voor het slopen van een deel van een dragende wand heeft u een vergunning nodig. Ook deze kunnen wij voor u regelen.

Met de uitvoeringstool doorbraak realiseren wij uw doorbraak volgens uw wensen zonder verrassingen tijdens de bouw. Wij denken daarom ook graag met u mee tijdens de voorbereiding en uitwerking van uw plan. Openheid van zaken vinden wij hierin essentieel en we zullen dan ook altijd helder communiceren wat we in onze vrijblijvende prijsopgave hebben opgenomen. Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wat krijgt u bij een doorbraak?

  • Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)
  • Een betrouwbare aannemer met oog voor kwaliteit en planning
  • Wij denken mee met praktische oplossingen en alternatieven
  • Geen verrassingen tijdens de bouw
  • Altijd één helder aanspreekpunt
  • Een complete doorbraak, volgens uw wensen
  • Ook het benodigde tekenwerk en de constructieve berekeningen kunnen wij voor u opstellen

De Verbouwwinkel kan u helpen met het voorbereiden en realiseren van uw verbouwplannen. Heeft u vragen of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van De Verbouwwinkel op 085-8769526 of kijk op www.deverbouwwinkel.nl.

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply