De Verbouwwinkel: een complete nieuwbouwwoning naar uw wensen

By 30 november 2018Direct Zaken, Wonen
Foto: De Verbouwwinkel

Foto: De Verbouwwinkel

Een nieuwbouwwoning bouw je niet zomaar en dat doe je in de meeste gevallen ook maar één keer in je leven. Je wilt dit daarom gelijk goed doen. Graag helpen wij u al vanaf het eerste idee met het ontwikkelen van uw plan. Door onze kennis en ervaring in zowel de voorbereiding als de uitvoering kunnen wij u op alle vlakken adviseren en ervoor zorgen dat uw wensen ook daadwerkelijk worden gerealiseerd zoals u dat voor ogen heeft. Het is uw droomhuis en wij zorgen dat deze binnen budget en planning wordt opgeleverd.

Met de uitvoeringstool nieuwbouwwoning realiseren wij uw nieuwe woning volgens uw wensen zonder verrassingen tijdens de bouw. Openheid van zaken vinden wij hierin essentieel en we zullen dan ook altijd helder communiceren wat we in onze vrijblijvende prijsopgave hebben opgenomen. Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wat krijgt u bij de uitvoeringstool nieuwbouwwoning?

  • Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)
  • Een betrouwbare aannemer met oog voor kwaliteit en planning
  • Wij denken mee met praktische oplossingen en alternatieven
  • Geen verrassingen tijdens de bouw
  • Altijd één helder aanspreekpunt
  • Een complete nieuwbouwwoning, volgens uw wensen
  • Ook het benodigde ontwerp, tekenwerk en de constructieve berekeningen kunnen wij voor u opstellen

De Verbouwwinkel kan u helpen met het voorbereiden en realiseren van uw verbouwplannen. Heeft u vragen of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van De Verbouwwinkel op 085-8769526 of kijk op www.deverbouwwinkel.nl.

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply