Alles onder één dak met aankoopkeuring De Verbouwwinkel

aankoopkeuringWie zijn of haar droomhuis heeft gevonden wil voor het tekenen van de koopakte natuurlijk weten in welke staat de woning verkeert. Om dit te onderzoeken kan een onafhankelijk bouwtechnisch rapport worden opgemaakt. Een bouwtechnische keuring geeft inzicht in de gebreken en bouwtechnische staat van de woning. Denk hierbij aan lekkages, achterstallig onderhoud of houtwormen.

Aankoopkeuring
Zo’n rapport is natuurlijk heel handig, maar bevat geen raming voor de kosten die restauratiewerkzaamheden met zich meebrengen. Ook eventuele woonwensen van de koper worden hier niet in meegenomen. Voor dit probleem biedt De Verkoopwinkel een oplossing: De aankoopkeuring.

De Verbouwwinkel gaat verder, daar waar andere rapporten stoppen. Met de Aankoopkeuring van De Verbouwwinkel krijgt u een onafhankelijk rapport over de bouwtechnische staat van de woning, een overzicht van de kosten voor herstel en achterstallig onderhoud en ook een kostenplaatje voor realisatie van eventuele aanvullende woonwensen. De aankoopkeuring is zowel te gebruiken door woningkopers als verkopers.

aankoopkeuring 2Aankoopkeuring Koenders Makelaardij
De Verbouwwinkel heeft als onafhankelijke derde partij al een aantal van deze aankoopkeuringen uitgevoerd voor Koenders Makelaardij. Makelaar Niels Koenders zegt hierover:

“De aankoopkeuring van De Verbouwwinkel biedt onze klanten die een woning willen kopen het voordeel dat het gehele kostenplaatje voor de koop van de woning, onderhoud en woonwensen in één keer inzichtelijk is nog voordat de klant zijn handtekening onder een koopakte heeft gezet. Om een voorbeeld te noemen: bij een klant bleek dat na keuring dat het dak van de woning in slechte staat verkeerde. Daarnaast wilde hij graag een uitbouw op het dak. De Aankoopkeuring bood hem in één oogopslag een “kostenraming” van de restauratiekosten en de kosten voor zijn uitbouw.”

De Verbouwwinkel helpt u onafhankelijk met het vinden van de juiste vakmensen en helpt u met de begeleiding tijdens de uitvoering binnen uw budget wat uit het aankoopkeuringsrapport naar voren is gekomen.

Niels Koenders vervolgt: “Met dit one-stop-shop concept van de Verbouwwinkel heeft de woningkoper alle mogelijkheden onder één dak, zonder dat hij voor de verschillende werkzaamheden eerst offertes moet gaan vergelijken van aannemers.”

Dus wilt u een onafhankelijke uitgebreide visuele bouwtechnische keuring van uw woning waarbij achterstallig onderhoud en gebreken worden vastgelegd met een fotorapportage? Neem dan contact op met De Verbouwwinkel via 085-8769562 of kijk voor meer informatie op www.deverbouwwinkel.nl

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply