De Verbouwwinkel bouwbegeleider geeft advies en lost problemen op

By 13 oktober 2017Direct Zaken, Wonen

De Verbouwwinkel bouwbegeleider
Met behulp van de bouwbegeleider kunt u eenvoudig hulp inroepen voor het begeleiden en/of ondersteuning van de uitvoering van uw verbouw of onderhoudsproject. Of u nu de badkamer aan het verbouwen bent, de gehele woning, een aanbouw of een opbouw; met de bouwbegeleider heeft u direct de steun in het uitvoeringsproces waar u om verlegen zit. Zijn of haar expertise in het bouwproces zorgt ervoor dat problemen welke voor u onoplosbaar lijken in een handomdraai kunnen worden opgelost, waardoor vertraging en financiële schade tot een minimum kunnen worden beperkt.

Onze bouwbegeleiders zijn zeer ervaren projectleiders op het gebied van verbouw, onderhoud en nieuwbouw. Onze bouwbegeleiders kunnen per dagdeel worden ingehuurd. Van elk bezoek, overleg of dagdeel volgt een rapportage van hetgeen besproken is en/of geconstateerd.

Wat regelt een bouwbegeleider:
– Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)
– Onafhankelijk bouwkundig advies tijdens de uitvoering
– Controle op de kwaliteit en de voortgang
– Onafhankelijk advies bij bouwkundige problemen
– Onafhankelijke ondersteuning bij geschil met uw aannemer

De Verbouwwinkel kan u helpen met het voorbereiden en realiseren van uw verbouwplannen. Heeft u vragen of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van De Verbouwwinkel op 085-8769526 of kijk op www.deverbouwwinkel.nl.

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply