De Verbouwwinkel: een complete aanbouw volledig naar uw wens

By 26 oktober 2018Direct Zaken, Wonen

De Verbouwwinkel foto aanbouw
Het realiseren van een aanbouw aan de achterzijde van de woning tot 4,0m is in veel gevallen vergunningsvrij. Dit zorgt er mede voor dat de investering en benodigde tijd voor het realiseren van een aanbouw relatief overzichtelijk is. Daarnaast levert het bij verkoop juist weer een meerwaarde op waardoor deze investering zich de loop der jaren terugbetaald.

Heeft uw aanbouw wel een vergunning nodig, ook dit kunnen wij voor u regelen.

Met de uitvoeringstool aanbouw realiseren wij uw aanbouw volgens uw wensen zonder verrassingen tijdens de bouw. Wij denken daarom ook graag met u mee tijdens de voorbereiding en uitwerking van uw plan. Openheid van zaken vinden wij hierin essentieel en we zullen dan ook altijd helder communiceren wat we in onze vrijblijvende prijsopgave hebben opgenomen. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wat krijgt u bij een aanbouw?

  • Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)
  • Een betrouwbare aannemer met oog voor kwaliteit en planning
  • Wij denken mee met praktische oplossingen en alternatieven
  • Geen verrassingen tijdens de bouw
  • Altijd één helder aanspreekpunt
  • Een complete aanbouw, volgens uw wensen
  • Ook het benodigde tekenwerk en de constructieve berekeningen kunnen wij voor u opstellen

De Verbouwwinkel kan u helpen met het voorbereiden en realiseren van uw verbouwplannen. Heeft u vragen of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van De Verbouwwinkel op 085-8769526 of kijk op www.deverbouwwinkel.nl.

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply