De Verbouwwinkel: Eerste hulp bij verbouwing

Verbouwen brengt altijd een hoop gedoe met zich mee. Of het nu een kleine of grote verandering is. Dat begint al bij het plan.

Wat wil je precies? In welke kleuren en materialen? Hoe regel je de vergunningen en wie voert alles het beste en voordeligst uit? De Verbouwwinkel geeft eerste hulp bij verbouwen.

Bart van der Kruk, oud-aannemer en eigenaar van de Verbouwwinkel zegt over verbouwen:

Bij een verbouwing spelen consumenten steeds vaker voor eigen aannemer. Maar zo worden er wel sneller fouten gemaakt. Omdat ze niet weten wat er allemaal bij komt kijken. Extra kosten kunnen dan flink oplopen. Vanuit dat idee zijn we gestart met De Verbouwwinkel. Een internetsite vol tools die je door de hele verbouwing loodsen. Zodat je niet voor nare, kostbare verrassingen komt te staan”.

Goed verbouwen begint met goed nadenken
“Belangrijkste bij het verbouwen is goed nadenken”, is Barts overtuiging. “Wat wil je precies en tegen welke prijs? Wil je bijvoorbeeld je badkamermuren in een bijzonder kleur? Dan moeten ze misschien vier keer worden geverfd. Dat tikt aan. Nu nadenken betekent straks minder meerwerk en meerkosten. Die kosten kunnen oplopen tot 20% van de bouwsom. Plus: als je een auto koopt zeg je ook niet: ‘Doe mij maar 4 wielen en 4 deuren”.

Kleine investering, groot voordeel
Met verschillende online middelen helpt De Verbouwwinkel zowel het verbouwen als het onderhoud goed plannen. Gratis of schappelijk geprijsd. Van offertes vergelijken en bouwtekeningen maken tot budgetbewaking en bouwbegeleiding. Je kiest alleen wat je nodig hebt. Bart: “De investering, hooguit 3% van je totale budget, bespaart je straks veel. Alles gaat sneller, binnen budget en naar wens. Dat scheelt tijd, geld en stress.”

Ervaren bouwkundig team
Bart en zijn team van bouwkundig adviseurs kennen het klappen van de zweep in de bouwwereld. Ook dat bespaart hun klanten een hoop rompslomp. “Wij weten waar je moet zijn en verwerken dat snel zodat je als klant ook snel duidelijkheid hebt. Zo heb je bijvoorbeeld binnen 2 dagen al een grondig offerteadvies waarin 4 prijsopgaven worden vergeleken. Zodat jij nu slimme keuzes kunt maken en straks echt plezier hebt van je verbouwing.”

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply