De Verbouwwinkel op Eigen Huis (Ver)Bouwen en Inrichten beurs Utrecht

Vanaf vandaag tot en met zondag 23 maart is De Verbouwwinkel Den Haag te vinden op de Eigen Huis (Ver)Bouwen en Inrichten beurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Heeft u binnenkort bouw of verbouwplannen? Kom dan gerust naar de Jaarbeurs om te ontdekken wat De Verbouwwinkel voor u kan betekenen bij deze verbouwing.

OnderhoudGarant
Daarnaast presenteren wij u OnderhoudGarant: een nieuw product van De Verbouwwinkel om de zorgen over woningonderhoud voor u uit handen te nemen.

Over de beurs
De Eigen Huis (Ver)Bouwen en Inrichten Beurs beurs biedt een totaalconcept op het gebied van het bouwen, verbouwen en inrichten van jouw eigen droomhuis.

Op de beursvloer krijg je advies over allerlei verschillende aspecten van het verbouwen: de financiering, het inschakelen van een architect of aannemer, het aanleggen van verwarming, isolatie, trappen in de woning, ramen, deuren, badkamers, keukens, haarden noem maar op.

De beurs duurt nog tot en met zondag 23 maart 2014 in de Jaarbeurs Utrecht. Hieronder nog een aantal foto’s van De Verbouwwinkel op de beursvloer:

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply