De Verbouwwinkel realiseert uw carport of tuinhuis volgens uw wensen

De Verbouwwinkel
Voor het realiseren van een carport of een tuinhuis bent u bij De Verbouwwinkel aan het juiste adres. Door onze ervaring in zowel de uitvoering als de voorbereiding kunnen wij u geheel ontzorgen en alles voor u regelen. Graag helpen wij u dan ook al vanaf het eerste idee om uw plan verder uit te werken zodat alles volgens planning en binnen het budget kan worden uitgevoerd. Wij zijn gespecialiseerd in ontwerpen en uitvoeren op maat en houden hierbij altijd oog voor het detail.

Met de uitvoeringstool carports en tuinhuisjes realiseren wij uw carport of tuinhuisje volgens uw wensen zonder verrassingen tijdens de bouw. Openheid van zaken vinden wij hierin essentieel en we zullen dan ook altijd helder communiceren wat we in onze vrijblijvende prijsopgave hebben opgenomen. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wat krijgt u bij de uitvoeringstool carports en tuinhuisjes?

  • Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)
  • Een betrouwbare aannemer met oog voor kwaliteit en planning
  • Wij denken mee met praktische oplossingen en alternatieven
  • Geen verrassingen tijdens de bouw
  • Altijd één helder aanspreekpunt
  • Een complete carport of tuinhuisje, volgens uw wensen
  • Ook het benodigde tekenwerk en de constructieve berekeningen kunnen wij voor u opstellen

De Verbouwwinkel kan u helpen met het voorbereiden en realiseren van uw verbouwplannen. Heeft u vragen of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van De Verbouwwinkel op 085-8769526 of kijk op www.deverbouwwinkel.nl.

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply