De Verbouwwinkel realiseert uw kluswoning binnen budget en planning!

De Verbouwwinkel kluswoning
Een kluskavel, of een kluswoning die een grootschalige renovatie nodig heeft is een uitdagend project waar veel bij komt kijken. Je gaat er naar verwachting een lange tijd wonen dus het moet wel aan al je verwachtingen en wensen voldoen. Oog voor detail is hierin enorm belangrijk en juist daarin zit onze kracht.

Door onze kennis en ervaring in zowel de voorbereiding als de uitvoering kunnen wij u op alle vlakken adviseren en ervoor zorgen dat uw wensen ook daadwerkelijk worden gerealiseerd zoals u dat voor ogen heeft. Het is uw droomhuis en wij zorgen dat deze binnen budget en planning wordt opgeleverd.

Met de uitvoeringstool kluskavels en kluswoningen realiseren of renoveren wij uw woning volgens uw wensen zonder verrassingen tijdens de bouw. Openheid van zaken vinden wij hierin essentieel en we zullen dan ook altijd helder communiceren wat we in onze vrijblijvende prijsopgave hebben opgenomen. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wat krijgt u bij de tool kluskavel of kluswoning?

  • Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)
  • Een betrouwbare aannemer met oog voor kwaliteit en planning
  • Wij denken mee met praktische oplossingen en alternatieven
  • Geen verrassingen tijdens de bouw
  • Altijd één helder aanspreekpunt
  • Een complete verbouwing, volgens uw wensen
  • Ook het benodigde ontwerp, tekenwerk en de constructieve berekeningen kunnen wij voor u opstellen

De Verbouwwinkel kan u helpen met het voorbereiden en realiseren van uw verbouwplannen. Heeft u vragen of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van De Verbouwwinkel op 085-8769526 of kijk op www.deverbouwwinkel.nl.

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply