De Verbouwwinkel: waar moet je op letten bij een dakopbouw?

By 18 november 2016Direct Zaken, Wonen

dakopbouw

Waar moet je op letten bij een dakopbouw?
Een nieuwe dakopbouw constructie moet goed gedragen worden door de onderliggende bebouwing. Als de constructie berekeningen en bouwtekeningen hiervoor niet goed zijn uitgevoerd, krijgt u schade aan uw woning. De expertise hiervoor heeft een aannemer niet altijd in huis.
Ook heeft u voor het plaatsen van een dakopbouw altijd een vergunning nodig. De Welstandscommissie kijkt hierbij of het materiaal overeenkomt met dat van de bestaande bebouwing. Is dat niet het geval? Dan is de kans groot dat de vergunning aanvraag voor uw opbouw wordt afgewezen.

Hoe kunnen wij u helpen?
Zonder vergunning kunt u geen dakopbouw realiseren. Met onze tools zorgt u ervoor dat de technische stukken voor uw vergunning in orde zijn. Denk aan de bouwtekeningen en constructie berekeningen voor uw dakopbouw. Ook bekijken we wat er mogelijk is binnen het bestemmingsplan, en onderbouwen uw gewenste materiaalgebruik. Zo heeft de aanvraag voor uw opbouw de meeste kans van slagen. Het indienen van de vergunning aanvraag voor uw dakopbouw, kost u niks. Dat doen wij gratis.

Niet elk aannemer is geschikt voor het uitvoeren van uw dakopbouw. Door onze jarenlange ervaring selecteren wij voor u de specialist, die de klus volgens uw wensen en binnen uw budget klaart. Met onze tools kunt u de verschillende bouw offertes vergelijken. Ook begeleiden we desgewenst de uitvoering.

Heeft u vragen of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn met het realiseren van uw dakopbouw? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseur van De Verbouwwinkel op 085-8769526.

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply