(foto’s) Eindresultaat verbouwing herenhuis Statenkwartier

By 28 augustus 2015Direct Zaken, Wonen

Enige tijd geleden zijn wij door Fred, eigenaar van een herenhuis in het Haagse Statenkwartier, ingeschakeld om hem te begeleiden bij de verbouwing van het complete pand. Op DenHaagDirect hebben we het verloop van de verbouwing in beeld gebracht. De woning moest volledig worden gestript om aan de woonwensen van Fred te voldoen.

Werk uit handen genomen
De Verbouwwinkel zorgt ervoor dat er een goede afstemming is tussen de verschillende betrokkenen bij de verbouwing, zodat financiële tegenvallers worden voorkomen. Elke twee weken vindt er een overleg plaats tussen opdrachtgever, bouwkundige aannemer, installateurs en De Verbouwwinkel over de vorderingen van de verbouwing.

Fred over de begeleiding van de verbouwing: “Ik had natuurlijk wel een idee van wat ik wilde, maar nul technische kennis. De Verbouwwinkel heeft mij geholpen bij het maken van keuzes en daarmee het nodige werk uit handen genomen” .

Foto’s van vóór en tijdens de verbouwing


En dan… foto’s van het eindresultaat

Zoek de verschillen en zie welke progressie is geboekt!

Eerste hulp bij verbouwing
Bent u benieuwd wat De Verbouwwinkel voor uw verbouwing kan betekenen? Kijk dan op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 085-8769526.

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

One Comment

  • Jitske schreef:

    Het is erg mooi geworden. heel leuk dat wij hier tussentijds mee konden kijken met de vorderingen, dank!

Leave a Reply