Huis kopen? De Verbouwwinkel stelt voor u de aankoopkeuring op

By 15 september 2017Direct Zaken, Wonen
Foto: De Verbouwwinkel

Foto: De Verbouwwinkel

Een huis kopen is geen alledaagse bezigheid, het beoordelen van de bouwkundige staat ervan voor ons wel! Tijdens de uitgebreide visuele, bouwtechnische keuring wordt de woning nauwkeurig en onafhankelijk beoordeeld. Gebreken en achterstallig onderhoud worden vastgelegd in een gedetailleerd rapport welke is onderbouwd met een foto rapportage.

De rapportage geeft een helder beeld van de staat waarin de woning zich verkeerd. Verder brengen wij de kosten voor herstel en achterstallig onderhoud in kaart zodat u met de onderhandeling beslagen ten ijs kan komen. Onze rapportages worden opgesteld volgens de NHG richtlijnen en worden daarmee door alle financierende instanties geaccepteerd.

Wat krijgt u bij een aankoopkeuring?

  • Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)
  • Wij lopen samen met u door de woning
  • Uitgebreide technische keuring van de woning
  • Bouwkundige gebreken worden in kaart gebracht
  • Gedetailleerd keuringsrapport met foto rapportage

De Verbouwwinkel kan u helpen met het voorbereiden en realiseren van uw verbouwplannen. Heeft u vragen of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van De Verbouwwinkel op 085-8769526 of kijk op www.deverbouwwinkel.nl.

“Samen met Bart van der Kruk van de verbouwwinkel ben ik door de woning gelopen en gelukkig waren er weinig gebreken. Hij heeft nog wel geadviseerd bij mijn verbouwplannen en de kosten die daarbij komen kijken op een rijtje gezet. Dank daarvoor.”
Fam. Welzen, particulier in Amstelveen

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply