i2i: unieke videobelapplicatie ondersteunt bouw- en vastgoedmarkt

By 4 december 2015Direct Zaken, Wonen

i2i2De Verbouwwinkel heeft samen met Dekra i2i ontwikkeld: een applicatie om de bouw- en vastgoedmarkt te ondersteunen bij bijvoorbeeld schouwingen, inspecties en nulmetingen.

Mogelijkheden
i2i (‘eye to eye’) is een unieke videobelapplicatie die lijkt op Skype of Facetime, waar veel mensen gebruik van maken. Maar er zijn belangrijke verschillen: het systeem beschikt over een veel stabielere, beveiligde verbinding en kan overal en op ieder device worden gebruikt. De gesprekken (HD-kwaliteit) kunnen worden opgenomen je kunt documenten delen met elkaar. Daarnaast kunnen er tijdens het gesprek snapshots worden gemaakt en beschikt het over een ge├»ntegreerd gps-systeem om de locatie juist in beeld te krijgen.

Inspecties
De samenwerking tussen De Verbouwwinkel en Dekra (die de applicatie heeft ontwikkeld), is tot stand gekomen om als ondersteuning voor de bouw- en vastgoedmarkt bij het uitvoeren van schouwingen, inspecties, nulmeting, kwaliteitscontroles, etcetera. Met behulp van i2i kunnen we in de markt een enorme effici├źntieslag slaan waar normaal iemand in de auto moet stappen om het op locatie te kunnen opnemen. Dit is kostenbesparend en levert een CO2-reductie op.

i2iOok een aanwinst voor de consument
Wij hebben inmiddels een groot aantal pilots in de markt draaien en zien i2i als een enorme aanwinst. Zo zijn we op dit moment bezig voor een netbeheerder om de opname op locatie uit te voeren met deze applicatie als u via aansluitingen.nl een wijziging aanvraagt. Deze wijziging kan dan dezelfde dag worden uitgevoerd, wat de ergernis van het lange wachten zal wegnemen. Daarnaast gebruiken wij het voor storingen en klachten die daarna direct verholpen kunnen worden zonder dat er eerst iemand moet langskomen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over dit product of wat De Verbouwwinkel voor u kan betekenen? Kijk dan op onze website: www.deverbouwwinkel.nl

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply