Is het tijd voor een nieuwe keuken?

Een nieuwe keuken, het lijkt een eenvoudige klus. Zo eenvoudig dat u kunt denken dat het geen grote verbouwing is. Maar niets is minder waar. Een nieuwe keuken is in werkelijkheid juist een heel complexe verbouwing!

Maar waar moet u precies op letten bij het verbouwen van de keuken? In deze blog geven wij u een aantal tips voor de verbouwing van uw keuken.

Geld besparen met uw nieuwe keuken
Het is belangrijk dat u niet direct een aantal aannemers uitnodigt voor het opstellen van offertes. Elke aannemer heeft zijn eigen advies en offertes voor de verbouwing van de keuken. De offertes die u ontvangt zijn niet met elkaar te vergelijken en zullen enorm in prijs verschillen.

Maakt u toch een keuze voor een aannemer dan loopt u het risico dat het gewenste eindresultaat niet wordt behaald en dat u vervolgens tegen enorme onvoorziene meerkosten aanloopt.

Hoe kan ik mezelf geld en bouwstress besparen?
Het is aan te raden dat u voorafgaand aan de verbouwing wat tijd vrij maakt om uw project tot in detail uit te werken. Daarbij kunt u gebruik maken van de hulp van een onafhankelijk adviseur. Daarnaast is het goed om voor de start van de verbouwing uw budget te bepalen. De adviseur helpt u vervolgens met het uitwerken van een plan om binnen het budget een keuken te realiseren.

Ook moet u keuzes maken voor de indeling, materialen, afwerking, elektra e.d. Wanneer u uw plan heeft uitgewerkt vraagt u offertes aan bij meerdere aannemers. Het aanvragen van meerdere offertes zorgt ervoor dat deze compleet, vergelijkbaar, scherper, zonder valkuilen en financiële risico’s zijn.

Vrijblijvend advies
Wilt u vrijblijvend nadere informatie over dit onderwerp of heeft u hulp nodig? Bel dan gerust met onze ervaren adviseur van De Verbouwwinkel op telefoonnummer 085-8769526.

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

3 Comments

Leave a Reply