Meer kans op bouwvergunning met constructieberekening

De Verbouwwinkel constructieberekening

Wanneer u gaat bouwen of verbouwen is het van belang dat uw bouwwerk constructief in orde blijft en voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Deze eisen hebben betrekking op de wapening en belasting van heipalen, de fundering, de vloeren, de (staal)constructie, de wanden en het dak. Daarnaast hangt de veiligheid van een gebouw volledig af van de juiste sterkte- en stabiliteitsberekeningen.

Wij maken met u een afspraak op locatie om uw wensen te bespreken en adviseren u over de mogelijkheden en geven u daarbij een inschatting van de financiële consequenties. Daarna werken wij voor u de constructieve berekeningen uit welke wij digitaal binnen 10 dagen bij u aanleveren. Met deze constructieberekening van De Verbouwwinkel maakt u meer kans op het krijgen van de bouwvergunning!

Wat levert een constructieberekening mij op?
– Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)
– Advies over de constructieve mogelijkheden
– Berekeningen geschikt voor de vergunningsaanvraag
– Advies hoe de vergunning aan te vragen

De Verbouwwinkel kan u helpen met het voorbereiden en realiseren van uw verbouwplannen. Heeft u vragen of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van De Verbouwwinkel op 085-8769526 of kijk op www.deverbouwwinkel.nl.

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply