Onderhoud of renovatie van je huis? De Verbouwwinkel voert het uit!

De Verbouwwinkel onderhoud en renovatie
Naast grootschalige verbouwingen van woningen helpen we u ook graag met het kleinere onderhoud en de kleinere verbouwingen. Dit kan alles zijn van het schilderen van buitengevels, stucwerk, het plaatsen van een nieuw kozijn of het verbouwen van uw toilet.

Met de uitvoeringstool onderhoud en renovatie doen wij het onderhoud volgens uw wensen zonder verrassingen tijdens de bouw. Wij denken daarom ook graag met u mee tijdens de voorbereiding en uitwerking van uw plan. Openheid van zaken vinden wij hierin essentieel en we zullen dan ook altijd helder communiceren wat we in onze vrijblijvende prijsopgave hebben opgenomen. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wat krijgt u bij uitvoeringstool onderhoud of renovatie?

  • Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)
  • Een betrouwbare aannemer met oog voor kwaliteit en planning
  • Wij denken mee met praktische oplossingen en alternatieven
  • Geen verrassingen tijdens de bouw
  • Altijd één helder aanspreekpunt
  • Ook het benodigde tekenwerk kunnen wij voor u opstellen

De Verbouwwinkel kan u helpen met het voorbereiden en realiseren van uw verbouwplannen. Heeft u vragen of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van De Verbouwwinkel op 085-8769526 of kijk op www.deverbouwwinkel.nl.

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply