Schakel De Verbouwwinkel in bij nieuwbouw en realiseer uw droomhuis!

By 18 september 2015Direct Zaken, Wonen

nieuwbouwUw droomhuis realiseren met de meest passende aannemer, zonder torenhoge extra kosten? Met advies op maat van De Verbouwwinkel bent u daarvan verzekerd.

Droomhuis
Een particuliere opdrachtgever klopte bij ons aan voor het realiseren van hun droomhuis. Wij luisterden naar hun wensen en verzorgden het ontwerp en de bouwvergunningsprocedure. Vervolgens werkten we de woning constructief uit en verzorgden de werktekeningen met aanbestedingsprocedure.

nieuwbouw3Tijdens de bouw hebben wij de volledige bouwbegeleiding verzorgd, tot en met de oplevering en nazorg. Zo hebben wij deze opdrachtgever tijdens het gehele proces bijgestaan en waren ze van A-Z geholpen. De opdrachtgever zei daarover: “Nieuwbouw doe je in principe maar 1 keer, dus moet het in 1 keer goed! We hadden ons geen raad geweten zonder hun hulp”.

Geen verrassingen
Ook gaan we voor u op zoek naar de juiste aannemer, die past bij de bouw en het ontwerp dat u wenst. Moet uw nieuwbouwwoning bijvoorbeeld meer traditioneel worden of juist high tech? Wij vinden de juiste partijen voor u. Ook vergelijken wij de offertes voor uw woning, of de normeringen kloppen en er niks mist. Zo kunt u met een gerust hart wachten tot uw droomhuis op uw kavel staat. Wat kost een nieuwbouwwoning? Ook daar geven wij u inzicht in. Met De Verbouwwinkel komt u niet voor verrassingen te staan!

De hulp die wij bieden voor uw nieuwbouw:

  • Ontwerp met behulp van architect
  • Constructieve uitwerking en berekening
  • Vergunningaanvraag en afhandeling
  • Aanbestedingsprocedure
  • Werktekeningen en detailuitwerking
  • Bouwbegeleiding tot en met de nazorg

Wilt u meer weten over wat De Verbouwwinkel voor u kan betekenen? Kijk dan op onze website: www.deverbouwwinkel.nl
Foto’s van de nieuwbouw

 

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply