Tips bij verbouwing (1): Een verbouwing, waar begin je?

de verbouwwinkel
Als je van plan bent om een verbouwing aan je woning te laten doen, wat is dan de eerste stap? Maak niet de fout door gelijk een aannemer te bellen! Een aannemer is geen onafhankelijk adviseur, maar een partij die werk probeert binnen te halen voor zijn eigen onderneming.

Onafhankelijk advies
Vraag drie aannemers voor je verbouwplannen en je krijgt drie compleet verschillende adviezen en offertes. Zorg ervoor dat je zelf of met de hulp van een onafhankelijk adviseur je verbouwplannen in kaart brengt en goed voorbereidt. Vaak heb je ook een vast budget. Dat kun je je aannemer beter niet vertellen, omdat daar dan naar toe gerekend gaat worden. Het maakt een onafhankelijke partij niet uit of je 1.000 of 100.000 euro te besteden hebt. Belangrijk is dus om je plannen optimaal uit te werken en af te stemmen voordat je offertes aanvraagt bij aannemers.

De Verbouwwinkel geeft regelmatig een tip die van belang is als je een verbouwing wilt laten doen of onderhoud aan je woning wilt plegen. Wil je meer weten over wat De Verbouwwinkel voor jou kan betekenen? Kijk dan op onze website: www.deverbouwwinkel.nl

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply