Tips bij verbouwing (4): Hoe vind ik een betrouwbare aannemer?

By 19 augustus 2016Direct Zaken, Wonen

19304301_sBij een verbouwing speelt de aannemer een grote rol. Maar hoe vind je een aannemer die te vertrouwen is? En hoe weet je welke jouw precieze wensen kan uitvoeren?

Disciplines
Afhankelijk van wat voor werkzaamheden je wilt laten uitvoeren is er altijd een juiste aannemer te vinden. Wil je alleen je huis laten stucen en schilderen, dan heb je geen aannemer nodig maar kan je direct naar een stukadoor en schilder. Is de verbouwing wat complexer met meerdere disciplines die goed op elkaar afgestemd moeten worden, dan ga je op zoek naar een geschikte aannemer.

Zekerheid
Je kan natuurlijk via mond-tot-mond reclame aan een goede aannemer komen, maar er bestaat ook een netwerk van aannemers die zijn aangesloten bij Bouwgarant (van BouwendNederland). Deze aannemers zijn getoetst en worden gemonitord aan eisen op het gebied van organisatie, financiƫle stabiliteit en kwaliteit. Mocht je aannemer dan toch in financiƫle problemen komen, dan zorgt de stichting Bouwgarant dat de werkzaamheden sowieso worden afgerond.

De Verbouwwinkel geeft regelmatig een tip die van belang is als je een verbouwing wilt laten doen of onderhoud aan je woning wilt plegen. Wil je meer weten over wat De Verbouwwinkel voor jou kan betekenen? Kijk dan op onze website: www.deverbouwwinkel.nl

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply