Verbouwen of nieuw bouwen? De Verbouwwinkel adviseert en realiseert!

De Verbouwwinkel
Heeft u plannen voor een verbouwing of wilt u een nieuwbouw woning laten bouwen? Overweegt u om een nieuwe keuken of badkamer te plaatsen? Is uw pand toe aan onderhoud? Vraag dan niet lukraak offertes op bij verschillende aannemers. Deze begroten alleen wat u vraagt en niet wat er uiteindelijk nodig is. De meerkosten krijgt u achteraf op rekening. Liever een eerlijk kostenplaatje? Kies dan voor De Verbouwwinkel. Wij zijn al meer dan 20 jaar bouwspecialist in en om Den Haag. Met het bouwadvies en uitvoering van De Verbouwwinkel verdient u uw geld dubbel en dwars terug!

Bouwadvies op maat
Sinds 2013 biedt De Verbouwwinkel een aantal praktische en transparante adviestools die zowel particulieren als bedrijven helpen bij het (ver)bouwen en onderhouden van panden.

De adviestools van De Verbouwwinkel helpen met het regelen van vergunningen, het maken van bouwkundige tekeningen, werkomschrijvingen en constructieberekeningen. Met een aankoopkeuring, onderhoudsscan of meerjarenonderhoudsplan houdt u uw pand in topconditie, maar beperkt u de kosten door slim te plannen.

De Verbouwwinkel voert uit!
Sinds kort gaat De Verbouwwinkel ook een stap verder en bieden wij niet alleen advies aan, maar voeren we ook het gehele proces van eerste idee tot oplevering en nazorg voor u uit. Dit doen wij aan de hand van onze heldere uitvoeringstools. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een op- of aanbouw aan uw bestaande woning, het verduurzamen van uw pand, kleinschalig onderhoud als schilderwerk en het aanpassen van woningen voor senioren.

De Verbouwwinkel staat voor duidelijkheid en transparantie bij de uitvoering van uw plan. U krijgt van ons een transparant kostenplaatje, een duidelijke planning met afspraken en onze werkzaamheden voeren wij met zeer ervaren medewerkers uit om tot het beste resultaat te komen.

Klinkt goed! Waar vind ik meer informatie?

Wilt u precies weten waar we u allemaal mee kunnen helpen dan kunt u dit nalezen op onze website www.deverbouwwinkel.nl. Ook kunt u voor al uw vragen telefonisch contact met ons opnemen via ons telefoonnummer: 085-8769526.

Wilt u liever een bezoek aan huis? Bel dan vrijblijvend hetzelfde nummer voor een gratis oriƫnterend gesprek.

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply