Waar moet ik op letten bij een nieuwe badkamer of keuken?

By 13 januari 2017Direct Zaken, Wonen
Foto: DHD Mediatheek

Foto: DHD Mediatheek

Zonder financiële tegenvallers uw badkamer of keuken verbouwen. Met ons advies kunt u dit laten doen binnen een vast budget. Zonder verrassingen achteraf.

Waar moet u op letten bij een nieuwe badkamer of keuken?
Bij het plaatsen van een nieuwe keuken of nieuwe badkamer komen alle disciplines in een kleine ruimte samen. Die van de timmerman, de loodgieter, de tegelzetter, de stukadoor en de elektricien. Iedereen doet alleen wat er van hem gevraagd wordt en denkt niet verder met u mee. De problemen of extra kosten die er tijdens de uitvoering bij komen kijken, komen bovenop de bestaande offertes. En daar had u niet op gerekend.

Hoe kunnen wij u helpen?
Wij weten wat er allemaal mogelijk is bij het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer. En wij denken tot in detail met uw wensen mee en geven u advies. Zo kunt u de nieuwe badkamer of nieuwe keuken zo efficiënt en goedkoop mogelijk indelen.
Heeft u in de nieuwe badkamer bijvoorbeeld gedacht aan de dimbaarheid van het licht, elektrische vloerverwarming, schakelaars en handdoekradiatoren? Of bij de nieuwe keuken aan hoe u de afzuigkap wegwerkt en waar de stopcontacten en schakelaars moeten komen? Met dit plan kan de aannemer de disciplines optimaal op elkaar afstemmen. En krijgt u een reëel kostenplaatje voor de nieuwe keuken of badkamer, zonder verrassingen achteraf.
Als u de tool werkomschrijving gebruikt, kunt u de offertes makkelijker vergelijken. Of u kunt de offerte vergelijking aan ons overlaten.

Wat kost een nieuwe badkamer of keuken? Bereken het met advies op maat.

De Verbouwwinkel geeft regelmatig een tip die van belang is als je een verbouwing wilt laten doen of onderhoud aan je woning wilt plegen. Wil je meer weten over wat De Verbouwwinkel voor jou kan betekenen? Kijk dan op onze website: www.deverbouwwinkel.nl.

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply