Woning verduurzamen? Doe een gratis quickscan van De Verbouwwinkel op zaterdag 1 juli

De Verbouwwinkel Hou van je Huis
Kom zaterdag 1 juli 2017 naar de winkel van De Verbouwwinkel aan de Verheeskade 321 voor een kop koffie en advies over het verduurzamen van uw woning.

Doe de quickscan en krijg een cadeau mee!
In het kader van de campagne “Wat je altijd al wilde weten over duurzaam wonen dag” biedt De Verbouwwinkel iedereen de mogelijkheid aan om zaterdag 1 juli 2017 een quickscan voor een woning te laten uitvoeren. Met de basisgegevens van de woning wordt gekeken welke duurzame en soms kleine aanpassingen gedaan kunnen worden. Uiteraard beantwoorden wij op die dag ook al uw overige vragen met betrekking tot onderhoud, aan- en verbouw van uw woning. Bewoners die de quickscan laten uitvoeren ontvangen een cadeau om direct thuis aan de slag te gaan.

Duurzamer wonen
De campagne “Wat je altijd al wilde weten over duurzaam wonen dag” is door Hou van je Huis van de gemeente Den Haag gelanceerd om samen met bedrijven en woningbezitters duurzaamheid te stimuleren. De campagne is zo opgezet dat het inzichtelijk is wat voor mogelijkheden er zijn, hoe de gemeente er bij kan helpen en welke subsidies er beschikbaar zijn.

Het verduurzamen van een pand gaat vaak samen met andere verbouwingen. Ook hierbij kunnen wij u van advies voorzien of de aanpassingen en verbeteringen voor u uitvoeren. U bent van harte uitgenodigd om 1 juli langs te komen met uw vragen. Stelt u uw vragen liever op een ander moment? U kunt ons bereiken op 085 876 95 26 of stuur ons een WhatsApp op 06-146 43 632.
Bezoek ook onze website: De Verbouwwinkel.nl

Locaties
Er zijn 5 locaties in Den Haag die u kunt bezoeken om uw vragen te stellen. Deze locaties zijn:

– De Verbouwwinkel – Verheeskade 321
– Pop-up store – Goudsbloemlaan 82
– Pop-up store – Fluwelen Burgwal 54
– Duurzame markt – Emma’s Hof
– Flagship market – Zeeheldenfestival

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply