De Verbouwwinkel: mooie referentie ontvangen over de aankoopkeuring

De Verbouwwinkel aankoopkeuringEen huis kopen is geen alledaagse bezigheid, het beoordelen van de bouwkundige staat ervan voor ons wel! Tijdens de uitgebreide visuele, bouwtechnische keuring wordt de woning nauwkeurig en onafhankelijk beoordeeld. Gebreken en achterstallig onderhoud worden vastgelegd in een gedetailleerd rapport welke is onderbouwd met een foto rapportage. Onze rapportages worden opgesteld volgens de NHG richtlijnen en worden daarmee door alle financierende instanties geaccepteerd!

Referentie opdrachtgever
De opdrachtgever, een particulier in Amstelveen, had het voorlopige koopcontract getekend en vroeg ons de woning te inspecteren waarop wij aan de slag gingen met de aankoopkeuring.

“Samen met Bart van der Kruk van de Verbouwwinkel ben ik door de woning gelopen en gelukkig waren er weinig gebreken. Hij heeft nog wel geadviseerd bij mijn verbouwplannen en de kosten die daarbij komen kijken op een rijtje gezet. Dank daarvoor.”

Wat levert de aankoopkeuring mij op?

  • Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)
  • Wij lopen samen met u door de woning
  • Uitgebreide technische keuring van de woning
  • Bouwkundige gebreken worden in kaart gebracht
  • Gedetailleerd keuringsrapport met foto rapportage

De rapportage geeft een helder beeld van de staat waarin de woning zich verkeert. Verder brengen wij de kosten voor herstel en achterstallig onderhoud in kaart zodat u met de onderhandeling beslagen ten ijs kan komen.

Lees hier meer over het nut van een aankoopkeuring!

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply