De Verbouwwinkel: Onderhoud Scan toont risico’s van het nieuwe huis

By 8 december 2017Direct Zaken, Wonen

Onderhoud Scan Bron website van De Verbouwwinkel
Met het bezit van een woning komt ook direct het onderhoud om de hoek kijken. De Verbouwwinkel helpt u met de Onderhoud Scan om het onderhoud in kaart te brengen. In welke staat verkeert het nu en wat zijn de risico’s van grote gebreken? Wij keuren zowel het exterieur als interieur en kijken direct naar eventuele risico’s op het gebied van veiligheid en gezondheid.

Voor de Onderhoud Scan hebben we een eigen applicatie ontwikkeld. Deze wordt tijdens de opname op locatie door onze bouwkundige inspecteurs gebruikt tijdens hun rondgang door de woning. Hierdoor ontvangt u na zijn opname en overleg met u bij vertrek direct een uitgebreide rapportage per email. De mogelijkheid bestaat om eventuele opmerking later op afstand door te voeren en de rapportage aan te passen.

Onderhoud Scan van uw woning uitvoeren? Wij helpen u van A tot Z!

  • Direct een afspraak bij u thuis (ma / vr)
  • Wij lopen samen met u door de woning
  • Uitgebreide opname van de staat van onderhoud
  • Grote onderhoudsgebreken worden uitgelicht
  • Bij vertrek gedetailleerd keuringsrapport met foto rapportage

De Verbouwwinkel kan u helpen met het voorbereiden en realiseren van uw verbouwplannen. Heeft u vragen of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van De Verbouwwinkel op 085-8769526 of kijk op www.deverbouwwinkel.nl.

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply