De Verbouwwinkel – Wat levert een bouwtekening mij op?

By 10 november 2017Direct Zaken, Wonen

Verbouwwinkel bouwtekening
Wanneer u wilt gaan bouwen of verbouwen zijn bouwtekeningen noodzakelijk voor zowel de voorbereiding als de uitvoering van het te realiseren bouw- of verbouwplan. Tijdens het uitwerken van het eerste idee zijn tekeningen dé manier om dit inzichtelijk en concreet te maken. Ook kunnen deze tekeningen gebruikt worden bij het aanvragen van offertes bij aannemers. De offertes die je van aannemers zal ontvangen zijn hierdoor gebaseerd op dezelfde basis wat ervoor zorgt dat de prijzen beter te vergelijken zijn.

Bouwtekeningen zijn daarnaast noodzakelijk bij een vergunningsaanvraag en voor correcte uitvoering op de werkvloer. Als de aannemer weet wat u van hem verwacht, voorkomt dit onverwachte meerwerken.
Bij De Verbouwwinkel werken bouwkundige tekenaars met een architectonische achtergrond die in staat zijn om vanaf het begin met u mee te denken en uw wensen te vertalen in duidelijke tekeningen.

Wat levert een bouwtekening mij op?

  • Uw schetsontwerp vertalen naar bouwkundige tekeningen
  • Tekenwerk voor de vergunningsaanvraag
  • Maatvoeringstekening voor uw aannemer
  • Detailtekeningen voor de gewenste afwerking

De Verbouwwinkel kan u helpen met het voorbereiden en realiseren van uw verbouwplannen. Heeft u vragen of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van De Verbouwwinkel op 085-8769526 of kijk op www.deverbouwwinkel.nl.

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply