Een offerte aanvragen? De Verbouwwinkel maakt het eenvoudig!

By 4 september 2015Direct Zaken, Wonen

bouwBent u van plan een offerte aan te vragen voor een verbouwing of andere werkzaamheden aan uw woning? De offerte-aanvrager van De Verbouwwinkel zorgt ervoor dat u op een eenduidige wijze uw offerte-aanvraag kunt neerleggen bij meerdere aannemers. Zo voorkomt u financiële valkuilen en andere risico’s!

Werkwijze
Wij inventariseren uw wensen en ideeën en adviseren u hoe deze uit te zetten bij een prijsaanvraag. Voorkom onnodige meerkosten tijdens de bouw of zelfs geschillen met uw aannemer door vooraf aan de offerte-aanvraag uw wensen zo duidelijk mogelijk op papier te zetten.

Wij zorgen ervoor dat uw wensen technisch worden uitgewerkt in een werkomschrijving. Hierin wordt ook het door u gewenste kwaliteitsniveau duidelijk voor de aannemer en kunt u hier later geen discussie over krijgen. De ervaring leert dat wanneer uw aanvraag bij de aannemers helder en compleet is, er tijdens de bouw bijna geen financiële verrassingen meer ontstaan.

Offertes vergelijken
De Verbouwwinkel heeft ook een tool ontwikkeld om offertes van verschillende aannemers met elkaar te vergelijken. Hier leest u daar meer over.

Wilt u meer weten over wat De Verbouwwinkel voor u kan betekenen? Kijk dan op onze website: www.deverbouwwinkel.nl

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply