Geld besparen met uw onderhoud: wat moet u vooral wel doen?

By 17 februari 2017Direct Zaken, Wonen

Verbouwwinkel_onderhoudWanneer u het idee heeft om onderhoud aan uw woning te plegen maak dan niet de fout gelijk een aantal aannemers uit te nodigen voor het opstellen van offertes! Elke aannemer heeft zijn eigen advies en de offertes welke u uiteindelijk ontvangt zijn niet te vergelijken en zullen enorm in prijs verschillen! Maakt u dan toch een keuze voor een aannemer dan is het risico enorm groot dat u niet het gewenste eindresultaat behaald en tegen enorme onvoorziene meerkosten aanloopt.

Hoe kan ik mezelf geld en ergernis besparen?
Heel simpel en eenvoudig, investeer wat tijd om uw project tot in detail uit te werken. Denk na en maak keuzes in onderhoud, materialen, afwerking, onderhoudsvriendelijkheid, gelijktijdige uitvoering (kostenbesparing), et cetera. 

Wij kunnen u daarbij helpen de kosten zijn laagdrempelig en onze tools zijn helder, transparant en snel in uw bezit. Wanneer u uw plan heeft uitgewerkt vraagt u offertes aan bij meerdere aannemers met als resultaat dat u offertes ontvangt welke compleet zijn, vergelijkbaar, scherper, zonder valkuilen en financiële risico’s.

Welke tools biedt De Verbouwwinkel?
U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de volgende tools:

Wilt u meer weten over wat De Verbouwwinkel voor u kan betekenen? Kijk dan op onze website: www.deverbouwwinkel.nl

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply