Hoe vergelijkt u offertes voor een verbouwing met elkaar?

By 25 september 2015Direct Zaken, Wonen

aanbouwAls u gaat verbouwen of onderhoud aan uw woning pleegt, vraagt u waarschijnlijk meerdere offertes aan. De offertevergelijker van De Verbouwwinkel is een eenvoudige tool waarbij maximaal drie offertes van bedrijven die u heeft aangevraagd met elkaar worden vergeleken.

De ervaring leert dat deze nogal kunnen verschillen en dat hier soms valkuilen in zitten die u niet zo snel ziet. De totaalbedragen in de offertes schelen vaak enorm, terwijl u van mening bent dit op dezelfde duidelijke wijze bij meerdere partijen te hebben aangevraagd.

Duidelijke rapportage
De Verbouwwinkel zorgt ervoor dat de offertes vergelijkbaar worden, op uw wensen worden afgestemd en dat financiële valkuilen inzichtelijk worden. Nadat wij uw offertes hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag om een duidelijke analyse en rapportage op te stellen.

Aan de hand van de uitslag van de offertevergelijker kunt u met een gerust hart uw opdracht uitzetten, zonder tijdens de uitvoering onaangenaam verrast te worden door onvoorziene kosten en/of meerwerken.

De voordelen van de offertevergelijker zijn:

  • Direct uw offertes door ons laten beoordelen
  • Wij toetsen de offertes op de compleetheid
  • Wij toetsen de offertes op valkuilen
  • Wij toetsen de offertes op kwaliteit
  • Wij toetsen uw aannemer op kredietwaardigheid

Wilt u meer weten over wat De Verbouwwinkel voor u kan betekenen? Kijk dan op onze website: www.deverbouwwinkel.nl

Stuur ons een WhatsApp: 06-549 56 513

Leave a Reply